Pagina's

22 juni 2013

Workshop "Sewing Pouch"Op zaterdag 21 September, van 10.30 tot 16.00 uur, kun je dit leuke naai-etuitje met naaldenboekje en schaarhangertje maken. De workshop vindt plaats bij "De Lindehof" Roobroeksweg 2 in Zalk. De Lindehof is een atelier en boerderijwinkel in het buitengebied van Zalk, een landelijk dorpje aan de IJssel tussen Kampen en Zwolle.

Het borduurwerk doe je van tevoren thuis, tijdens de workshop worden de geborduurde delen verwerkt tot het naaitasje en accessoires. Totaalprijs van de workshop is € 40,-. Hiervoor krijg je het patroon, instructies, alle benodigde materialen, onbeperkt koffie en thee met wat lekkers en een kopje soep.

Na ontvangst van je aanmelding en aanbetaling (€ 15,-) ontvang je alvast een pakketje met het borduurpatroon en instructies en het borduurlinnen en -garen. Je hebt dan ruimschoots de tijd om het borduurwerk te doen.

Tijdens de workshop op 21 september, ontvang je de rest van de materialen. Het enige wat je dan zelf nog mee moet brengen is je naaigerei (naturel/beige naaigaren), evt. je naaimachine en een boterhammetje.

Er is plaats voor max. 12 personen. Aanmelden door te bestellen via de webwinkel.

4 opmerkingen:

Annelein zei

Wat een leuk werkje laat je weer zien...

Elisa M zei

Wat leuk, jammer dat het zo v er weg is :)

Anoniem zei

Lijkt me erg leuk om te doen,maar..... dan vier ik mijn verjaardag!
Volgende keer beter,hoop ik.
Komt het na die tijd in de webwinkel?
gezellige avond
groetjes,Truus uit Drenthe

Denise SA zei

Wish I didn't live so far away I would love to make it.