Almense Hexagon

Op zaterdag 19 oktober 2013 wordt door Atelier Soed Idee (borduren) en Atelier Hartendief (patchwork en quilten) een creatieve middag georganiseerd. Het is van 13 – 17 uur in het dorpshuis “Ons Huis” aan de Dorpsstraat 37 in Almen. Tijdens deze middag kun je meedoen aan een workshop, maar ook de winkeltjes bezoeken waar borduurpakketjes, quiltstoffen en borduur en quiltmaterialen verkocht worden.
Tijdens de workshop, van 13.30 – 15.30 uur wordt er een speldenkussen gemaakt, aan de voorkant geborduurd en aan de achterkant met een gevouwen hexagon. Ook voor de inwendige mens wordt gezorgd met koffie, thee en een heerlijke Almense Bolus.

De kosten voor de workshop zijn 17,50, dat is inclusief het materiaalpakketje, koffie of thee en bolus. Reserveer vooraf, het aantal deelneemsters is beperkt.
Wanneer je je opgeeft ontvang je een bevestigings-email met de gegevens voor het betalen van de workshop. Wanneer de betaling is voldaan is de plaats in de workshop voor je gereserveerd. In de week voor de workshop ontvang je extra informatie over deze middag.

Opgeven via Atelier Hartendief.

Reacties

Rita Janssen zei…
Spijtig dat het zo ver is, anders schreef ik me zeker in! Succes ermee!
Grtjes, rita.
Zo leuk, deze samenwerking. Enig hoor
Groetjes
Wietske
Annelein zei…
Wat een leuk werkje!!!

Populaire posts van deze blog

SUMMER SAL 2018

Summer SAL 2017, WDI 1832