Opruimen

Sorry lieve bloglezeressen, dat ik jullie zo verwaarloos! Dat komt door Feestboek.... Daar kun je zo lekker snel een fotootje en berichtje op plaatsen. En ik was druk met van alles!

Sorry my dear blogreaders, for neglecting you! That's because of Facebook... It's so easy to post a quick pic there. And I was also busy with all kind of things.
Afgelopen zaterdag stond ik op de Skuorrefair bij it Quiltershuske in Friesland. Ondanks het mindere weer, was het toch wel heel gezellig! Ik stond naast "Atelier Grethilde" en die maakt me toch schattige dingen van vilt!

Grethilde heeft me beloofd dat ze in 2015 ook naar de Handwerkbeurs komt met haar mooie spulletjes ;)

Last Saturday I attend a fair at "It Quiltershuske". It was a great day!

Na de fair kreeg ik het in één keer op m'n heupen en ben op zolder aan het ruimen en schuiven gegaan. Onze zolder is behalve speelzolder en logeerkamer, ook mijn "winkeltje". Maar het werd wel erg vol!!!
Dus ik heb wat dingen anders neer gezet en nu heb ik weer wat meer ruimte voor "Atelier Soed Idee"

 After the fair I started cleaning and redecorating the attic. Besides playroom and guestroom, the attic is also my "shop". But it became very crowded! So I moved some furniture to create more space for "Atelier Soed Idee".

Gelukkig krijgen we hooguit één keer per jaar logees, want het logeerbed is nu wel helemaal ingebouwd!


Bij het ruimen kwam ik ook een heleboel spullen tegen die weg kunnen. Op dit moment ben ik allerlei showmodellen in de webshop aan het plaatsen, die ik niet meer gebruik. Dus wil je een echte "Atelier Soed Idee original", kijk dan even in de uitverkoop-hoek!

I found a lot of stuff, I want to get rid off. At the moment I'm placing some models of my designs in the webshop. So if you want a real "Atelier Soed Idee original", take a look on the Sale-page.

Uit m'n privé voorraad heb ik ook nog een heleboel patronen, die staan HIER op deze pagina.

From my private stash I have a lot of patterns for sale, which are HERE on this page.

Fijn weekend! Have a nice weekend!Reacties

Marguerite zei…
Heerlijk gevoel is dat. Een opgeruimde kamer.
Ik was er zaterdag ook. Stond ergens op de derde rij voor jou kraam. Kwam er gewoon niet bij. De dames vooraan hadden zich ingegraven. Hahaha...
Kijk gewoon op je blog en in je winkeltje.
Groetjes Marguerite
Opruimen ?? Wat is dat ook alweer ??
Oooooow , ik wou dat iemand me verloste van facebook met al die spelletjes ... dan had ik tenminste tijd om te handwerken !! lol

Patti xx

Populaire posts van deze blog

SUMMER SAL 2018

Summer SAL 2017, WDI 1832