Randjes Bee in Vaassen

Op deze stralende dag was het "Randjes Bee" in Vaassen! Op dezelfde plek waar 4 maanden geleden het idee voor de Randjes geboren werd, kwamen vandaag bijna 50 dames bij elkaar, om van elkaars gezelschap en de randjes te genieten.
On this beautiful day there was "Randjes Bee" in Vaassen. At the same place where 4 months ago the idea for the Randjes was born, came almost 50 ladies together, to enjoy each others company and their Randjes.
Ik heb m'n wagen vol geladen...
Kijk nou! Onze jongste deelneemster! Slechts 11 lentes jong en ze had de voetbal laten schieten om met allemaal "oude vrouwen" Randjes te borduren. Hoe bijzonder is dat?
Randjes in allerlei variaties:Deze mini's zijn ook geweldig:En dan worden alle lappen bij elkaar gelegd... Daar werden we allemaal een beetje stil van!

Hou even de lamp aan de kant ;)Sorry, dat ik vrijwel iedereen onthoofd heb! De randjeslappen waren even belangrijker ;)))
Het was echt een geweldige dag! Voor herhaling vatbaar, wat mij betreft.

Reacties

Carin zei…
Wat moet dat een voldoening geven voor Annelies en jou dat dit zo goed ontvangen is door iedereen. Top hoor zoveel randjes bij elkaar !
Anoniem zei…
Wat leuk zoveel deelnemers en vooral iemand van 11jaar en hoeveel verschillende manieren van uitwerken.Jammer dat Annelies er niet bij kon zijn.
Bedankt voor de randjes van deze week.
zonnige zondag
groetjes,Truus uit Drenthe
Mooi Simone, jammer dat ik er niet bij kon zijn, misschien de volgende keer beter ;-)

Liefs, Ineke
Rita Janssen zei…
Gezellig was het daar, dat zie je zo, en dat je zoveel succes hebt met je randjes, zelfs van een 11-jarige voelt toch heel fijn aan denk ik! Alle lapjes zijn stuk voor stuk prachtig handwerk, elk op zijn eigen manier :-)
grtjes, rita.
Oooooow , wat gezellig en wat jammer dat het voor mij te ver was :-( ... Ik denk dat jij en Annelies apetrotsop jezelf mag met het randjes gebeuren !! \
Patti xx
jokie de beer zei…
Wat geweldig zeg. En wat een opkomst zo super leuk
groetjes joke
Ana Julia zei…
Buenos días, Simone
Ora vez será. Vivo muy lejos, a pesar de ello sigo con mucho interés, todas tus grilles.
Muchas gracias!!!
Un abrazo!!!
Mrelha zei…
Bonsoir,
Je m'ajoute à la liste très longue des brodeuses de Randje ! Que signifie Randje en français ? Merci.

Populaire posts van deze blog

SUMMER SAL 2018

Summer SAL 2017, WDI 1832