Winkeltje spelen

Eén van de leukste dingen om te doen als kind, vond ik "winkeltje spelen". Ik had zelfs een heus postkantoor! Met een loket en allemaal stempeltjes, kleine postzegeltjes etc. Geweldig!

Ook toen ik later als Apothekers assistente aan de slag ging, vond ik het baliewerk het leukst.

En dan na allerlei carrière switchen en een paar jaar thuis-moederen heb je ineens je eigen webwinkel! Dat "postzegeltjes plakken" doe ik tegenwoordig in grote getale ;)

Maar ja, het echte "grote-mensen-winkeltje-spelen" blijft toch kriebelen, hè?
Helaas is een echte winkel huren veel te duur. Maar ik heb inmiddels een steeds groter deel van onze zolder geclaimd en daar toch een soort van winkeltje ingericht. Het is natuurlijk maar piepklein, maar volgens klanten is het een echte "snoepwinkel"!

Ik heb er tot nu toe nog niet echt ruchtbaarheid aangegeven, maar het is dus (beperkt) mogelijk om mijn zolder-winkeltje te bezoeken! Alleen op afspraak, dus bel eerst even als je langs wilt komen (mijn telefoonnummer staat op de website). Houd er svp rekening mee, dat je 2 trappen op moet naar zolder, dus het is helaas niet geschikt voor minder-validen. En vanwege de afmetingen lukt het ook niet om met grote groepen in één keer langs te komen. Maar verder is iedereen van harte welkom om eens te komen neuzen tussen de klosjes en de lapjes. De koffie staat klaar!

En dan kan het zomaar gebeuren dat er ineens een oude T-Ford op de oprit staat, van een bezoekende klant! Dat is toch gaaf!
Tot slot nog even dit. Ik heb een nieuwe freebee ontworpen voor deze zomer. Bij je bestelling (of als je langs komt), krijg je hem cadeau!
Ik heb de mijne geborduurd met Cosmo 2241 op het 33/36 ct Sampler linnen "beige". Vind je dat nieuwe "Ladies Album" stofje er niet prachtig bij? Nog even bedenken wat ik er eens van zal maken....

Fijn weekend!

Reacties

Patti zei…
Lovely shop! Oh how I would love to visit!
Blessings, Patti
Annemiek Mulderij zei…
Ziet er lekker knus en heel gezellig uit ��
Anoniem zei…
Leuk Simone, ik kom vast een keertje bij je "snoepen".
Lies van der Burg
Nardy Beltman zei…
Leuk Simone! Ik heb net linnen besteld en zat te twijfelen over de tinten. Nu kan ik een keer langskomen om het eerst in het echt te zien. Fijn weekend, groetjes Nardy
Martine zei…
Winkeltje spelen, hoe herkenbaar.
Zelfs ons beroep hebben we gemeen.
Groetjes martine
Ben er al 2x geweest en elke keer moet ik me behoorlijk inhouden om niet alles te bekijken en ruim in te kopen, zo mooi. Jammer dat ik vandaag ook niet kon komen, maar ik zal vast nog wel vaker bij je komen!

Liefs, Ineke
Rita Janssen zei…
Je hebt daar inderdaad een prachtig snoepwinkeltje op je zolder, heerlijk zo dichtbij voor jou, je hebt nooit tekort aan materiaal :-)
Fijn dat mensen kunnen langskomen en zelf kiezen en kopen.
Grtjes, rita.
Judith zei…
Nou wat leuk! Heel veel succes
Het is toch al fantastisch wat je in korte tijd hebt opgebouwd. Wie weet komt er nog eens een plan voor een echte winkelruimte. Zolang is je zolderwinkel ook een mooie plek! Groetjes Marijke
Ana Julia zei…
Siempre he pensado en tener mi propia tienda,llena de telas, hilos, esquemas, de diseñadores conocidos....Pienso que es el sueño de toda bordadora.
Felicidades Simone!!!
Renée zei…
Dat ziet er goed uit, ik kom vast een keer langs als ik in de buurt ben!
marga zei…
Leuk hoor.
Die zolder wil ik wel een keer komen bekijken als ik in de buurt ben.
Groeten
Marga
marga zei…
Die zolder wil ik wel eens in het eggie bekijken. Het ziet er zo gezellig uit.
Groeten
Marga

Populaire posts van deze blog

SUMMER SAL 2018

SCHEMA SUMMER SAL 2018