Handwerkbeurs Rijswijk

Nog een paar dagen en dan is het zover; de Handwerkbeurs in de Broodfabriek in Rijswijk!

Deze vindt plaats van donderdag 2 tot en met zaterdag 4 oktober en is geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Meer informatie vind je op de website van de Handwerkbeurs.

We zijn nog druk met de laatste voorbereidingen, alles inpakken etc. Je vindt Atelier Soed Idee in standnummer 53!  Wil je iets speciaals of alvast iets reserveren, stuur me dan even een mailtje dan ligt het in Rijswijk voor je klaar.
We hebben ook een Pinautomaat!

Omdat we ook in Rijswijk blijven logeren, kan ik tijdens de beurs niets met de webwinkel en de bestellingen doen. De webwinkel blijft geopend, je kunt bestellingen plaatsen, maar deze worden pas dinsdag 7 oktober verwerkt en er bestaat een risico dat bestelde producten uitverkocht zijn!

Vriendin Els gaat mee om te helpen en samen hopen we jullie te mogen begroeten op één van de beursdagen. Wij hebben er heel veel zin in, dus wellicht tot ziens in Rijswijk!


Beursaanbieding

Tijdens de beurs hebben we ook nog een mooie aanbieding!

 

Tijdens de beurs zijn de special van Magic Patch "Quilts & Accessoires de Charme" van Kristel Salgorollo, en een stofpakketje "Annemie" van Kristel Salgorollo (9 lapjes van 25 x 55 cm), samen voor maar € 25,-!
Uiteraard zijn het boekje en de stofjes ook los te verkrijgen.

Nieuws


Op de valreep hebben Els en ik nog dit lieve tasje gemaakt van Hexagonnen: "Hexies Purse". Hiervan zijn tijdens de beurs pakketjes beschikbaar, met alle benodigde materialen.

Vers van de pers is de top van de blauwe versie van de "Love of Needlework BOM"!


Uiteraard is deze ook te bewonderen in Rijswijk.
Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar, dus je kunt je eventueel ter plaatse inschrijven.

Reacties

Patricia zei…
Vandaag heb ik bij jou in Rijswijk het boek 'Dezemberfreude' gekocht en moet zeggen dat ik er heel blij mee ben. Ik viel helemaal voor het mooie geborduurde jongetje en meisje, maar er staan nog genoeg andere leuke patronen in.
Nog fijne dagen !
Nanske zei…
Ik ben bij jullie op de beurs geweest.
Een hele mooie stand.
Heb samen met dochterlief enkele mooie aankopen gedaan en we zijn er superblij mee.
Helemaal wat ik ervan gehoopt had.
Groetjes...

Populaire posts van deze blog

SUMMER SAL 2018

SCHEMA SUMMER SAL 2018