Randjesmiddag in Eastermar

Vriendin "C-zonder-Facebook" vindt dat ik meer moet bloggen! En elke keer neem ik me dat voor, maar het komt er steeds niet van... Zo'n blogje moet je toch even voor gaan zitten, om een leuk stukje te schrijven.

Maar goed; afgelopen zaterdag was er de Randjesmiddag in Eastermar (Fr) in samenwerking met It Quilters-hûske. 50 dames kwamen er samen in theater Meerzigt. En het was weer supergezellig!
Prachtige randjeslappen en andere borduurwerken kwamen er uit de tassen. En ondertussen werd er lustig op los gekletst, nieuwe vriendschappen gesloten, een paar steekjes geborduurd, koffie en thee geleut, geshopt in mijn winkeltje enzovoort.Amarins en Helena schreven ook nog een blogje over de Randjesmiddag.

Heb je ook zin in zo'n gezellige middag? 6 december is er Kerstinstuif in Vaassen! Niet alleen voor Randjesborduursters, maar gewoon voor iedereen die zin heeft om te komen.

En 24 januari 2015 organiseer ik samen met het Handwerkcafé Zwolle een "Randje Per Week Meeting Point" in het Stedelijk Museum in Zwolle. Waarover later meer...

Reacties

Truus zei…
Simone het was een hele gezellige middag en bedankt dat je naar het hoge Noorden kwam voor een randjesdag.
En ook bedankt dat ik een nieuwe tassenbeugel kreeg zonder dat je de andere had gezien.
Hoop ook dat je vaker blogt-ook geen FB.
gezellige dag
groetjes,Truus uit Drenthe
Marjan zei…
Wat een leuk verslagje weer, dank je wel (als niet Facebookster ben ik ook blij met je blogjes ;-)
Nog eventjes over de SummerSAL, ik ben heel benieuwd naar het totaaloverzicht, ga je die misschien nog maken?( maar als je daar geen zin in hebt, begrijp ik dat hoor!)
Groetjes weer
Wat een leuk verslag , Simone
Veel succes met je andere activiteiten.

Populaire posts van deze blog

SUMMER SAL 2018

SCHEMA SUMMER SAL 2018