Rico Design


Een paar weken geleden mocht ik naar de vakbeurs h+h in Keulen. Op deze beurs presenteren alle grote merken op handwerk en hobby gebied zich. Ik vond het geweldig om een keer mee te maken, maar ik vond er niet echt heel veel "verrassends". Tot ik bij de stand van Rico Design kwam...Ik had bij Rico een beetje het beeld van de "ouderwetse" geborduurde tafelkleden (sorry, daar wil ik niemand mee beledigen!), maar ze hebben tegenwoordig een hele frisse uitstraling, met een hoop vernieuwende producten.


Waar ik meteen op viel waren deze kunstlederen armbanden om op te borduren! In 3 verschillende maten van smal tot breed en in diverse kleuren. Door de dubbele druksluiting zijn ze ook geschikt voor verschillende polsdiktes.
Daar kun je natuurlijk ook geweldig de Randjes op borduren!!! Ik heb van de week even snel een voorbeeldje gemaakt, met één van de Randjes van 2014 en ik moet zeggen dat ik daar zaterdag bij Merkwaardig meteen al succes mee had.

Ik heb de armband geborduurd met 4 draadjes Cosmo garen.

Ook leuk zijn deze houten hangers om te borduren:
 In het boekje "Merry Christmas" staan verschillende patroontjes voor de houten hangers.

Je vindt alle nieuwe Rico producten HIER in de webwinkel.
In de zomer komt er een nieuw Kerstboekje uit, deze staat alvast in bestelling en er zullen ongetwijfeld meer producten bij komen in de toekomst.


Reacties

Populaire posts van deze blog

SUMMER SAL 2018

SCHEMA SUMMER SAL 2018