Gingerbread Village Club

In navolging van de populaire "Santa's Village" van Country Cottage Needleworks, komt Nikki Leeman nu met "Gingerbread Village"!
De serie bestaat uit 11 patroontjes. De eerste "Gingerbread Train" is groter dan de rest (110 W x 60 H kruisjes). De overige 10 patroontjes zijn allemaal dezelfde afmeting (55 W x 60 H kruisjes). Als je alle patroontjes samen borduurt dan wordt het in totaal 220 W x 184 H. (35 x 30 cm op 12,6 draads linnen).

De Gingerbread Village serie is ook schattig afgewerkt als afzonderlijke kerstornamentjes, kubussen, enz. Als je ervoor kiest om de hele serie als één geheel te borduren, zoals aangegeven, dan zal het eerste ontwerp Gingerbread Train in het midden zijn. De tweede komt hier links naast en vervolgens gaat de rest met de klok mee. Zie de grote afbeelding.
De delen worden naast elkaar geborduurd zonder ruimte ertussen. Tussen de verticale rijen zitten twee lege kruisjes.

Je kunt je nu aanmelden voor The Gingerbread Village Club! Ongeveer eind oktober, begin november ontvang je dan het eerste patroon.
Naar keuze kun je ook het bijbehorende garen mee bestellen. Dit zijn voor de hele serie 4 strengen Classic Colorworks, 8 strengen Weeks Dye Works en 7 strengen DMC.

Als je wilt kan ik ook het linnen erbij leveren. De keuze is gevallen op 12,6 draads Zweigart Belfast "Mocha". Je ontvangt een stuk van 50 x 70 cm, dit is ruim genoeg voor het hele patroon.
Net als "Santa's Village", zal deze serie ook geweldig staan op het stippeltjes linnen! Daar kun je ook voor kiezen.
Geef bij de opmerkingen aan, waar je voorkeur naar uit gaat "Mocha" of "Petite Point".

Bij ieder patroontje hoort ook een knoopje van Just Another Button Company. Dit is een optie, de patroontjes zijn net zo mooi zonder knoopjes. Ik weet alleen nu nog niet wat de knoopjes gaan kosten, maar je kunt ze wel alvast reserveren. Je ontvangt en betaalt knoopje 1 dan bij patroontje 2, knoopje 2 bij patroon 3 etc. De laatste twee knoopjes ontvang je samen bij het laatste patroon.

De genoemde bedragen bij de opties is voor het eerste deel. Het linnen en het garen is voor alle 11 delen ineens. De resterende maanden betaal je € 6,50 voor het patroon plus evt knoopjes en verzendkosten.

Als je je aanmeldt voor de Club en hebt betaald ontvang je van mij een incassoformulier. De overige 10 maanden worden automatisch geïncasseerd en je krijgt de resterende patroontjes (en evt knoopjes), iedere maand automatisch toegestuurd. Aanmelden voor de Club kan tot uiterlijk 1 oktober a.s. en alléén via de webwinkel!

Reacties

Populaire posts van deze blog

SUMMER SAL 2018

SCHEMA SUMMER SAL 2018