RectificatieHelaas is er bij het maken van het "Randje per Week 2015" boekje iets mis gegaan! Door een fout van mijn kant is de bijdrage van Marleen Jacobs niet in het boekje gepubliceerd... :(((
En dat terwijl de Randjes lap van Marleen juist zo leuk is!


Speciaal op mijn verzoek had Marleen nog goede foto's van haar lap laten maken en dan worden ze niet geplaatst. Jullie begrijpen dat de teleurstelling groot was, toen Marleen het boekje ontving met wel haar naam in de Colofon maar  geen spoor van haar randjes in het boekje.


Vandaar dit speciale blogje om de Randjes met silhouetten alsnog de aandacht te geven die het verdient.

Dit is wat Marleen vertelde over haar Randjes lap: "Het materiaal is 10-draads borduurstof van Zweigart kleur roomwit. Ik werk met DMC splijtgaren in de kleuren 347 en 815 voor de randjes en 115 gemêleerd voor de handwerksters incl. de kaders in hokjessteek eromheen.
Het idee om deze dames erin te verwerken kwam spontaan in mij op om er wat variatie in te brengen."


Marleen vertelde verder nog, dat ook de Randjes van 2014 nog een plekje krijgen tussen de bordurende dametjes.
Het duurt nog wel even voor hij helemaal af is, maar ik denk dat het een prachtig werkstuk gaat worden!

Lieve Marleen, via deze weg nogmaals mijn excuses!!!

Reacties

Lida Naring zei…
Wat een mooie lap is dat Marleen.
Het is inderdaad een prachtig werkstuk. En straks met de randjes van 2014 erbij juist heel bijzonder. Geniet van het afmaken van de kleed en als het af is een mooie lijst eromheen en aan de muur.
Annemarie zei…
Wat een prachtige merklap en hoe origineel bedacht. Ik vond die randjes al mooi en keek elke week even hoe de nieuwe randjes eruit zagen (helaas zelf geen tijd voor) maar die dames ertussen door vind ik heel erg mooi. Wat ontzettend jammer dat deze mooie foto's nu in het boekje ontbreken maar hier staan ze in de ere galerij. Groet, Annemarie
Tania zei…
Wat jammer, het is inderdaad een prachtige lap!
Maar als ze er nu de randjes van 2016 bij zet, kan het vast wel in het boekje van volgend jaar! Niet?
Anoniem zei…
Er zijn zovele honderden, misschien wel duizenden mooie RpW15-rolletjes.... Ik heb er ZOVEEL zien passeren die NIET in het boekje staan en die zoveel mooier zijn dan deze die wel in het boekje staan. Borduren we uit passie... of doen we het om 'opgemerkt' te worden?

Mensenlief... het zijn kruisjessteken... als je tot twee kan tellen en een draad in een naald kan rijgen... dan kan je meedoen aan de 'Randjes per Week'. Verdien je het om in het boekje te komen? NATUURLIJK... zoals iedereen.
Ria A.-S. zei…
Prachtig! Ik ben nu al benieuwd naar de lap als hij helemaal klaar is, echt heel mooi....
Anoniem zei…
Dat is inderdaad een heel mooi werk en een origineel werk.Is het mogelijk om de vakjes met de namen van de maanden erin te publiceren?M.Hendrikx
Truus zei…
Inderdaad jammer dat er iets mis is gegaan en deze bijzondere lap niet opgenomen is in het boekje.
Volgend jaar komt er vast weer een boekje uit en dan kan deze alsnog geplaatst worden en zijn er nog meer randen toegevoegd.
Goed uiteinde en veel succes voor 2016
groetjes, Truus uit Drenthe
Simone,
gelukkig ben jij ook een mens en een hele goeie lieve.
Rita Janssen zei…
Prachtige lap van Marleen, spijtig dat het misging, hopelijk is het door dit blogje toch weer wat rechtgezet. Ze verdient inderdaad wel echt de aandacht hiervoor, zo'n mooi geïnspireerde randjeslap met eigen creatieve inbreng is echt wel een prachtstuk!
Grtjes, rita.

Populaire posts van deze blog

SUMMER SAL 2018

SCHEMA SUMMER SAL 2018