Handwerkbeurs 2016


Nog 1 week dan is het zover! Dan begint de 12e editie van de Handwerkbeurs in Zwolle. Atelier Soed Idee is er voor de vierde keer bij en wederom vind je ons in stand nr. 26 (direct bij de ingang!).
De beurs is van donderdag 11 t/m zondag 14 februari, vanaf 10.00 uur. Parkeren is gratis en op zondag mag je je man gratis meenemen (Maar ik adviseer om hem thuis te laten :) )

Next week I'll attend a large Craft Market . For the fourth year I have a booth, next to the entrance.
Market will be from Thursday February 11 - Sunday February 14.Uiteraard zal het "Randje per Week" weer een grote rol spelen in mijn stand. Ik ben trots dat ik dit jaar het werkstuk van Marleen Jacobs mag lenen om tentoon te stellen! Marleen heeft de Randjes van 2014 en 2015 samen op één lap geborduurd, afgewisseld met verschillende silhouettes, in een mooie kleur rood. Het project is nog niet af, maar absoluut de moeite waard om te komen bekijken!


Verder neem ik natuurlijk ook allerhande patronen, stoffen, boeken, pakketjes etc mee. Helaas kan ik niet alles meenemen, dus als je iets speciaals zoekt of niet achter het net wil vissen, mail mij dan even, dan neem ik het (vrijblijvend) voor je mee.

Je zult misschien begrijpen dat het onmogelijk is om een beurs en een webwinkel tegelijkertijd draaiende te houden. De webwinkel blijft wel gewoon geopend, maar van dinsdag 9 t/m dinsdag 16 februari worden er GEEN bestellingen verstuurd. De laatste bestellingen gaan a.s. maandag 8 februari de deur uit. Alles wat voor 15.00 uur besteld en betaald is, gaat dan nog op de post.You'll probably understand that I impossible can work on a market and in my webshop at the same time! The webshop will remain open, but NO orders will be sent from Tuesday 9 to Tuesday February 16. Monday February 8 is the last day I send orders.

Reacties

Lida zei…
Héél misschien kan ik komen kijken, maar neem je het anders mee naar het weekend, zo'n gaaf werkstuk! Groetjes
Lida
Anoniem zei…
Ik kan helaas niet komen. Ik wil wel heel erg graag weten waar de patronen van de borduurstertjes op het prachtige werkstuk te vinden zijn. Bij jullie te koop wellicht?
Vriendelijke groet, Dieneke Muntinga dmuntinga@hotmail.com

Populaire posts van deze blog

SUMMER SAL 2018

SCHEMA SUMMER SAL 2018