Handwerkbeurs ZwolleNog een kleine week en dan begint het leukste Handwerkfeest van Nederland weer!
De Handwerkbeurs wordt van donderdag 9 tot en met zondag 12 februari gehouden in de Ijsselhallen in Zwolle. Klik hier voor alle informatie over de beurs.Je vindt Soed Idee weer op dezelfde plek als de voorgaande jaren, alleen is de nummering veranderd. Ik heb nu standnr. 74.
Als je binnenkomt, 2e pad links, meteen op het hoekje. Kan niet missen!

Hier zijn de voorbereidingen al een tijdje in volle gang. Er zijn al heel wat stofjes gesneden, linnen geknipt en pakketjes gemaakt!
Ik zou het wel willen, maar ik kan helaas niet alles meenemen. Wil je graag iets zien of voelen of zeker weten dat je niet misgrijpt, stuur mij dan even een berichtje. Dan zorg ik dat het voor je klaar ligt.
Boekjes van het Randje per Week hoef je niet te reserveren die zijn ruim voorradig! Verder zijn er natuurlijk ook de benodige materialen voor het Vakje per Week.

Tijdens de beurs - van dinsdag 7 tot en met maandag 13 februari - worden er GEEN bestellingen van de webwinkel verstuurd!

NIEUW!

Er zullen ook nog 2 nieuwe ontwerpen geintroduceerd worden op de beurs.
Allereerst dit schattige kussentje:Sheep Pillow
Verkrijgbaar als compleet pakket met alle benodigde materialen voor € 15,00

En dit mooie quiltje in 2 variaties.

 


Het pakket bevat het originele patroon van het merklapje FC 1900 van Sabine Taterra, de werkbeschrijving voor het quiltje en alle benodigde materialen voor de top (totaal 48 x 48 cm), voor respectievelijk € 35,00 (de blauwe) en € 30,00 (de rode).
Helaas is de voorraad beperkt!

Creatieve groetjes,

Simone

Reacties

Dat kussen met het schaap is leuk, wil je er voor mij een klaar leggen?

Populaire posts van deze blog

SUMMER SAL 2018

SCHEMA SUMMER SAL 2018