Handwerkbeurs / Craft market

Vandaag mocht ik Bep mee helpen op de Handwerkbeurs. Het was niet zo druk als gisteren maar nog druk genoeg! Nog wat bekenden gezien, maar helaas amper tijd om met ze te kletsen. Alleen Gert en Verona heb ik nog even gesproken. Gelukkig kon ik op het laatst nog even een rondje doen om zelf nog wat spulletjes in te slaan ;) Knoopjes, kantjes en bandjes, stofjes, wolletjes, stof voor punchneedle (dat wil ik eens gaan uitproberen) en prachtig borduurlinnen van Weeks Dye Works.

Today I was helping Bep in her stand, on the Craft Market. It was pretty busy, so I had hardly time to talk to the Blog and mail friends I saw come by. In the end there was some time left, so I did some shopping for myself ;) Buttons, ribbon and lace, fabric, WDW wool, weavers cloth (I want to try punchneedle) and the most gorgeous WDW Xstitch linen.

Hugs, Simone
Posted by Picasa

Reacties

aaargghhh, ben je al heerlijk geweest Simoon! Wat een heerlijke aanwinsten zeg maar ontzettend jammer dat ik je niet ga ontmoeten of ga je morgen nog een keer? Liefs Cin x
Berna zei…
Leuke inkopen heb je gedaan. Het was ook vast heel leuk om in de stand te staan. Morgen ga ik maar eens kijken hoe het in Zwolle is.
Fijne zondag!
Anoniem zei…
Hoi Simone, ik vond het in ieder geval superleuk om je eens in levende lijve te ontmoeten. Altijd leuk om nu ook een gezicht te hebben bij een persoon wiens blog je steeds leest. En je stond natuurlijk ook in een hele mooie stand: wat een leuke spullen verkoopt Bep toch ^_^ En je hebt zelf ook nog mooie aankopen gedaan. Mijn aankopen zal ik eerdaags (ik denk morgen) ook even laten zien (ik heb het redelijk bescheiden gehouden dit keer ^_^)
Het ziet er allemaal heerlijk uit Simone, die kantjes en bandjes, daar ben ik ook nog naar op zoek, dat zie je in Rijswijk niet zo.

groetjes, Jeannet

Populaire posts van deze blog

SOED IDEE BLOG VERHUIST!!!