Quilt expo Rijswijk

Gisteren was het dan eindelijk mijn beurt om naar Rijswijk te gaan! Wel handig, want mijn schoonmoeder woont er vlakbij, dus we konden het mooi combineren met een bezoekje aan Oma. Hubbie heeft me voor de deur van de Expo afgezet en toen ik uitgekeken was me daar ook weer opgehaald!
Yesterday I went to the Quilt- and Patchworkdays in Rijswijk. That's near to my MIL, so we combined it with a visit to her.

Bij binnenkomst liep ik meteen Bep tegen het lijf, dus eerst maar eens samen met haar koffie gedronken. En terwijl we daar zaten kwamen we ook Jeannet tegen die gezellig aanschoof met haar lunch.
I ran into Bep right away, so we started with coffee first. And after a while also Jeannet joined us, with her lunch.

Daarna moest ik toch maar eens de beurs onveilig gaan maken! Ik heb genoten van sommige van de quilts die er hingen vooral de Ierse tweeds en de Egyptische quilts. En natuurlijk moest ik ook nog inkopen doen! Ik ben gezwicht voor een paar Japanse naturelletjes, nog 2 FQ van de Rouenneries, een paar wolletjes en de handvaten waren in de aanbieding. Dus nu moet eindelijk die tas er maar eens komen...
Than it was time to start visiting the Expo. I enjoyed some of the quilts that were displayed, especially the Irish Tweeds and the Egyptian Quilts. And of course I had to do some shopping! I fell for some Japanese naturals, 2 FQ from the Rouenneries series, a few pieces of wool and the bag handles were on sale. So now I have to start thinking of making a bag...


Hier is mijn bescheiden buit....
Here's what I bought...

Op het laatst liep ik Carolien nog tegen het lijf, die had net de aankoop van haar leven gedaan! Ze heeft ook heel veel foto's van de tentoonstelling gemaakt. Ik heb me een paar uurtjes heerlijk vermaakt in Rijswijk!
In the end I ran into Carolien, who just bought the buy of her life! She also made a lot of pictures of the quilt exhibit. I've had a wonderful time in Rijswijk!

Hugs, Simone

Posted by Picasa

Reacties

Berna zei…
Je hebt mooie aankopen gedaan. Ben benieuwd naar de tas die je gaat maken.
Een fijne buit heb je toch gescoord! Ook benieuwd naar je tas!
Sylvia zei…
Ik heb de foto's bekeken en je heb een mooie buit gehaald. Voor mij helaas te ver weg. Misschien een andere keer;o)
Hennie zei…
Mooie stofjes heb je ingeslagen ze komen vanzelf een keer van pas.
Groetjes Hennie.
Hoi Simone,
Het was erg leuk om je te zien in Rijswijk joh, hoe heb ik het kunnen "vergeten" (lol) Simone, ik krijg op mijn blog steeds geen updates van jou blog, met als gevolg dat ik er veel mis en veel te weinig kijk, hoe komt dat nou ? hebben meredere bloggers daar last van ? laatst had ik het ook met iemand. Ik ga hem er nog eens opnieuw opzetten.

groetjes, jeannet

Populaire posts van deze blog

SUMMER SAL 2018

Summer SAL 2017, WDI 1832