Rouenneries and Winter exchange

Ik heb nog een blokje geborduurd voor de Rouenneries quilt. Deze is niet van de Beatrix Potter Sampler, maar van een ander Quaker patroon van "A Mon Ami Pierre". Nu ik bijna klaar ben met de sneeuwmannen, zal ik eens gaan beginnen om de blokjes van de Rouenneries quilt in elkaar te gaan zetten.
I've stitched another square for the Rouenneries quilt. This is not from the Beatrix Potter Sampler, but from a Quaker sampler from "A Mon Ami Pierre". Now that I've almost finished the Snowman quilt, I'll make a start with assemling the blocks of the Rouenneries quilt.

De postbode bracht daarstraks een heel spannend pakje uit Nieuw Zeeland. Toen ik het open maakte vond ik het mooiste geborduurde doosje wat ik ooit gekregen heb! Het is de Winter Exchange van Margaret!
Just a minute ago the mailman brought me a package from New Zealand. It contained the most wonderful stitched piece I've ever received! It's the winter-exchange from Margaret!

Margaret heeft er ook nog een "Kiwi" bij gedaan.
Margaret enclosed also a "Kiwi" bird.

Is het niet prachtig??? En dan te bedenken dat het in Nieuw Zeeland hoogzomer is.... (ze had er wel een beetje mooi weer in kunnen stoppen!). Ik las op Margarets blog dat het een drama was om dit doosje in elkaar te zetten. Ik geloof het graag, maar het is uiteindelijk meer dan goed gelukt!
Isn't it gorgeous??? And to think that it's hot Summer in New Zealand... (she could have done a bit of nice weather in the box!). I've read on Margarets blog that she had a hard time finishing this box. I surely can imagine that, but it turned out great after all!

Hugs, Simone

Reacties

Nic zei…
What a lovely gift from Margaret!

And more red - looks great!
Nana's Quilts zei…
How lovely. Margaret did a great job and you are a 'lucky girl'! A really nice momento.
Marne
ria vogelzang zei…
Wat een mooie stitcherie en wat een heel lief geborduurd doosje!!
WilmaKuin zei…
Prachtig!! Je laat weer mooie dingen zien. Vaassen... leuk! Daar kwam ik vroeger erg vaak. Schoonzusje en een zwager komen uit Vaassen. Schoonzusje met mijn broer getrouwd en haar broer met mijn zus. En mijn vriendinnen woonden er ook. Wilma kwam er dus wel vaak.... Nu wonen ze in Wenum en Epe.....
hahaha... sorry ik klets je hele log vol....
*Ü*
Hennie zei…
Erg mooi je stitcherie en het geborduurde doosje altijd handig.
Groetjes Hennie.
Guusje, zei…
Wat een ontzettend mooi doosje heb je gekregen en dat het van zover weg is gekomen. En de inhoud is ook al zo mooi en leuk. Vele plezier ermee.

Populaire posts van deze blog

SUMMER SAL 2018

Summer SAL 2017, WDI 1832