Pagina's

24 augustus 2011

Les Ciseaux

Toen ik in mei bij de Cannenburgh stond, liep er helaas iemand "proletarisch" te winkelen en is er bij mee een schaartje verdwenen. Misschien ook een beetje mijn eigen schuld, want deze lagen los op m'n kraam.... Maar goed, een wijze les en dat overkomt me niet nog een keer!
Dus ik heb een "charmante" oplossing gezocht om de schaartjes aan de ketting te leggen en volgens mij ben ik daar wel aardig in geslaagd....
De letters heb ik eenvoudig in m'n borduurprogramma gemaakt. Mochten jullie er ook iets mee willen doen, dan kun je hier het patroontje vinden!


When I had my booth on the Quiltexhibition in the Cannenburgh, someone stole one of my scissors. Maybe my own fault, because they were lying loose on my stand.
So I searched for a "charming" way to present them, in a secure way, and I think I managed it...
I designed the letters very easy with my design program. If you can use them, please feel free to get the chart here.

Hugs, Simone

19 opmerkingen:

Elza zei

Mooie oplossing voor je schaartjes, wel waardeloos dat mensen niet met hun vingers van andermans spullen af kunnen blijven.
Groetjes ELza.

Lida zei

Staat hartstikke leuk en ik heb het patroontje opgeslagen, bedankt! Groetjes
Lida

Klaske zei

Nou ik vind het geen eigen schuld hoor! Mensen moeten gewoon van de spullen van een ander afblijven...
Maar je hebt het inderdaad charmant opgelost!!

Ineke Platvoet zei

Kan er zo van balen dat mensen niet van andermans spullen kunnen afblijven of denken gratis te kunnen winkelen. Bij mij hebben ze vorige week de courgettes, die ik aan de straat wilde verkopen, zo meegenomen, terwijl ze toch maar 0,25 per stuk kosten. Misschien moet ik die dan ook maar *aan de ketting leggen*! Leuke oplossing heb je bedacht.
Groetjes, Ineke

qm zei

Het moet toch kunnen dat je je spullen zo neer kan leggen dat niet iemand meent te denken dat het zo mee te nemen is.
maar je hebt een leuke oplossing gevonden.

Hubertine zei

Oeffff een harde leerschool!! Helaas gebeurd het, ik hoor van meerdere die met hun waar op de beurs staan!! Je hebt er nu gelukkig een mooie oplossing voor gevonden!!!
Groetjes, Hubertine

ineke zei

Balen ja ik werk in een supermarkt en als je weet hoe sommige mensen daar te werk gaan.Maar je hebt het leuk aangepakt, leuk patroontje. groetjes, Ineke

Carin zei

Kijk dat is nu een hele mooie oplossing en het ziet er nog prachtig uit op deze manier uitgestald.

Jantine zei

Wat een leuk idee, zo liggen ze er mooi en toch veilig bij. Natuurlijk schandalig dat mensen zomaar zo'n mooi schaartje meenemen...

carina zei

Ben het mijn voorgangers eens mooi opgelost maar waarom nou daar kan je toch als je thuis komt toch geen plezier aan hebben?

Berna zei

Waarom zijn er toch mensen die niet met hun tengels van andersmans eigendommen kunnen afblijven?
Maar je hebt een vriendelijke oplossing bedacht. Leuk!

Carol R zei

How sad to learn that your scissors were stolen. I cannot bear the thought of one stitcher stealing from another and I hope that your beautiful scissors box will prevent any future theft.

Shirley zei

Goed opgelost. Hoorde eens dat iemand zelfs met 'n rol stof onder de arm wegliep, nadat de stroom in de zaal was uitgevallen, daar snap ik niks van, het lef, dan moet je toch wel erg wanhopig zijn als dievegge? Onvoorstelbaar.

Bizzy Martine zei

Prachtig opgelost. Toch erg dat er altijd mensen zijn die het niet kunnen laten om andermans spullen mee te nemen.
Groetjes, Martine

Tilly zei

Goeie oplossing Simone, jammer dat mensen gewoon niets kunnen laten liggen wat niet van hen is.groetjes Tilly

conny's quilts zei

Een mooie oplossing voor een irritant probleem. Je hoort verkopers op beurzen vaker hierover. Ik begrijp net als de anderen hiervoor niet dat iemand het doet....

Sabine.v zei

Het is een naar gevoel als je merkt dat je iets gestolen bent. Zelf heb ik op een berenbeurs eens staan staren naar iemand die dit deed en ze waren met twee. De ene nam het en stak het onder de tafel door naar haar buurvrouw die er dan mee wegliep. Ik was verbouwereerd en te laat om te reageren want ik had hun gezichten niet gezien. Was er de ganse namiddag niet wel van. Ziekelijke mensen zeg ik dan. Een bordje met :'alleen maar kijken, maar aankomen niet' en jouw oplossing om ze mooi vast te maken is prachtig! Zou er nog kleine bellekes aanhangen ook. Groetjes,

els koetsier zei

Wat een geweldige oplossing voor je schaartje's Simone.

groetjes Els

Elly Geenjaar zei

Ik vind net als de andere schrijfsters, dat je afblijft van andermans spullen.Ik vind dit gewoon zielig. Maar het is een prachtige oplossing Simone en ik heb je patroontje opgeslagen. Leuk!!