Pagina's

30 oktober 2011

In het Atelier

Herfst / Autumn...

Gisteren m'n "Atelier" helemaal uitgemest. Er lag teveel van het verkeerde stof in.... Dat komt dan weer van het snijden van de goede stof. Maar aangezien de computer er ook staat en die niet zo van stof houdt, was het tijd voor een goede schoonmaakbeurt. En als ik uit m'n schone ramen kijk zie ik.... Herfst! De boom van de overburen heeft spontaan besloten dat z'n blaadjes er af moeten. Dat is dan het nadeel van het wonen in een "bosrijke" buurt ;)
Yesterday I cleaned out my Atelier. There was to much dust in it.... When I look out through my clean windows I see.... Autumn! The tree from our neighbours decided to get rid of his leaves right now.

Vanmiddag ga ik lekker aan de slag met het afwerken van m'n nieuwste Kerstontwerp. Als deze klaar is, kan ik foto's gaan maken, patronen schrijven en dan komen er in de loop van volgende week maar liefst 4 nieuwe patronen uit met de bij behorende pakketjes.
This afternoon I'm going to finish my latest Christmas design. When it's finished I can make pictures, write patterns and I'll release  later this week, 4 new designs with kits.Het klinkt gek zo midden in de herfst; maar met het oog op de Handwerkbeurs in Februari ga ik me hierna maar eens storten op het ontwerpen van voorjaarspatroontjes... En natuurlijk zorgen dat de winkel goed gevuld is voor de Kerstzondag op 27 november bij Bep en de Kerstfair op 10 december bij de Quilthoeve.
And it might seem crazy in the middle of Autumn; but because of my participation of a large craft market in February, I'm going to start some Spring designs...
And of course making enough charts and kits for my upcoming Christmas markets.

Fijne zondag verder!
Enjoy the rest of the Sunday!

Hugs, Simone

I have a question for my foreign readers.... What's the correct word? A cross stich CHART or a cross stich PATTERN??? I use them both, but I was wondering if there is any difference...?

10 opmerkingen:

marguerite zei

HiI am very impatiently to see.... evelyne.

bep zei

Il leg net mijn speelkaarten neer en lees je gezellig blogje. Helemaal niet raar hoor Simone ik heb ook al het voorjaar in de kop, nog een fijne zondag, Bep

Els Koetsier zei

Oh Simone ben zo benieuwd welk ontwerp je hebt gekozen voor kerstontwerp.

ja soms moet je werkkamer eens schoonmaken. Kan je van de verkeerde stoffen geen pakketjes maken om e verkopen?

groeten els

Yvonne zei

Ik ben benieuwd naar jouw nieuwe patronen.

Groetjes Yvonne

Elly Geenjaar zei

Ik wou dat ik niet zo ver weg woonde, kwam ik ook een keer lijkt me zo leuk. Maar je hoeft niet in een bosrijke omgeving te wonen hoor, want hier in de straat staan grote bomen en ik zeker 3x in de week vegen.

Amarins zei

Ik ben nu al benieuwd naar je nieuwe voorjaarspatroontjes. Ik kom ook naar Zwolle dus wie weet kan ik ze daar zien.
Groetjes, Amarins

Lida zei

Ja stofvrij maken is zo nu en dan een onontkoombare klus, maar daarna is het extra lekker vertoeven en dan kun jij genieten van dit heerlijke uitzicht! Ik woon in de "bomenbuurt" dat betekent dat in iedere straat de bijpassende bomen staan, berken in het berkendal en bij mij dus olmen en geloof maar die grote naast ons huis is geen leukerd nu, alle blaadjes waaien precies voor de voordeur! Ik buk minstens twintig keer per dag om de binnengelopen en door Tara meegenomen blaadjes op te rapen, maar het is onbegonnen werk! Zal blij zijn als hij straks kaal is, maar ja dan poepen de vogels de auto nog meer onder!! LOL!! Ach straks is hij weer mooi groen! Groetjes en fijne dag
lida

Dear Jo zei

Zo, je bent lekker druk. Het kleine stukje van je Kerstontwerp ziet er veelbelovend uit. Ben heeeeel nieuwsgierig.

Carin zei

Ik ben heel benieuwd naar al je nieuwe ontwerpen :-)
En tja .. stofruimen moeten we allemaal, hoewel spelen met lapjes veel fijner is.

Marijke zei

Ben benieuwd naar je kerstpatroontje. Volgens mij is het heel leuk! Groetjes van Marijke