Zomerfair

Wow, wat was het druk en gezellig zaterdag bij de Quilthoeve! Ik was nog niet eens klaar met het opbouwen van m'n kraampje, toen de eerste dames al kwamen. En vervolgens hebben er de hele dag dames staan dringen voor de kraam! Els is met vakantie, dus ik dacht dat ik het wel alleen af kon... Maar hulp was misschien wel handig geweest ;) Sorry, aan alle dames voor het lange wachten!
Wow, what a great day it was last Saturday at the Quilthoeve! I wasn't even finished with decorating my booth when the first ladies came. And they kept crowding all day! My friend Els is on vacation, so I thought I could do it alone this time.... But some help would have been better ;)

Wel een beetje sneu voor m'n buurvrouw van "De Bonestaak"... Voor haar kraam bleef het angstvallig leeg.
(Foto geleend van De Quilthoeve)
Zie je links al die mensen staan dringen? Daar achter sta ik ergens.... ;)

Ik heb dus ook geen tijd gehad om foto's te maken, maar gelukkig hebben anderen dat wel gedaan.
Hier, hier en hier vind je een impressie van de gezellige Zomerfair.
I didn't even had the time to take pics, but others did.  Herehere and here you can see an impression of the Summerfair.

Nadat alles weer opgeruimd en ingeladen was, ging ik moe maar voldaan naar Jolanda, waar ook Coby, Elle, Suzanne en Jillina waren, voor een gezellige reünie van het Dotty Quiltweekend! We hebben heerlijk gegeten en bijgekletst en hebben plannen gemaakt voor een vervolg....
After everything was cleaned and packed again, I went to Jolanda, to meet Coby, Elle, Suzanne and Jillina for a reunion of the Quiltersweekend. We joined a wonderful meal, chatting and making plans for another meeting.

Tot slot wil ik nog even iets zeggen tegen de mevrouw die mijn showmodel van "Gateau Sampler" heeft meegenomen: ik ga er vanuit dat het een vergissing was, dus als u contact met mij opneemt, geef ik u mijn adres, zodat u hem terug kunt sturen!
Gelukkig hebben we de foto nog....


Reacties

Wendy zei…
Het was echt een geweldig gezellige zomerfair! Heel sfeervol met de live-muziek. Leuk om je gezien te hebben, en ik verheug me er al op om mijn aankopen te gaan maken!

Groetjes Wendy
Elly Geenjaar zei…
Ik heb zojuist even zitten kijken wat een leuke dingen en wat heb je een prachtige dag achter de rug./Maar wat ontzettend misselijk van die mevr.om je voorbeeldje mee te nemen, nee Simone die zie je niet meer terug.Ik kan hier niet tegen, ik vind dit zo erg. Kunnen jullie niet eens wat in NH organiseren? Sta ik vooraan!!
Rennie zei…
Het was zeker een top dag. De volgende keer kom ik uitgebreid bij je winkelen. Het was net als bij jou ook zo druk met de verkoop in de kraam van De Quilhoeve.Jouw kraam zag er buitengewoon vol en erg verzorgd uit! Chapeau!
Lida zei…
Het was inderdaad heel gezellig en wat vervelend dat je je sampler kwijt bent, ik hoop dat hij weer snel bij je terug komt!
Groetjes
Lida
Wat jammer dat sommige mensen "per vergissing" wat meenemen. Het is toch veel leuker om het zelf te maken. En echt niet zo moeilijk.
Hopenlijk vindt de sampler toch nog de weg terug naar jou.
Karin zei…
Gatsie zo naar als mensen dat meenemen, wat zeg ik meenemen, nee het is gewoon stelen!!!

Hier laatst op een beurs ook, modellen van nieuwe patronen die nog gepubliceerd moesten worden ook 'meegenomen'. Ik word er gewoon ziek van dat 'borduursters' dat doen. Bah!!

groetjes van een nederlandse wonend in Amerika!
Karin
Was heel blij dat je naar Naaldwijk bent gekomen met al je mooie borduurspulletjes, jammer te lezen dat iemand je voorbeeld van het taartje per ongeluk heeft meegenomen....
fijne dag,
groetjes Marijke
Tilly zei…
Leuk dat je ht zo druk hebt gehad.Jammer dat ik niet even langs kon komen. Misschien komt je voorbeeld nog terug, zou wel prettig zijn, jammer dat dit soort dingen gebeuren. groetjes
We (mijn ma en ik) hebben weer genoten
van je stand in Naaldwijk en natuurlijk het nodige meegenomen. En ik wil je laten weten, dat een Soed
Idee-pakketje er de aanleiding voor is, dat mijn moeder na vele jaren
toch weer eens gaat handwerken, dus
dat is best een vermelding waard!
Groetjes van Ageeth
Carin zei…
Ik ga zo meteen even kijken bij de andere voor nog meer foto's want zo te zien was het geweldig.
Wat jammer dat "per vergissing" je mooie borduurwerkje is meegenomen. Hopenlijk komt het spoedig terug !!
Gert zei…
Fijn dat het zo'n geslaagde dag was, het is toch altijd afwachten hoe druk het wordt. Jammer alleen dat dan aan het eind weer blijkt dat er wat verdwenen is... Ik hoop dat het nog terecht komt.
Misschien had diegene het voorbeeldje even nodig en heeft ze het pakketje bij je gekocht.....
Nardy zei…
Jammer dat het voor mij te ver weg was... Wat zien de nieuwe patroontjes er leuk uit! Ik heb mij prima vermaakt in de vakantie met het prachtige garen. Fijne avond, groetjes Nardy

Populaire posts van deze blog

SUMMER SAL 2018

SCHEMA SUMMER SAL 2018