Pagina's

20 oktober 2012

Tingeling

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik ben gek op belletjes! Tijdens de kerstperiode hangen ze in huis en in de boom in alle soorten en maten. En ook bij het afwerken van mijn borduurtjes gebruik ik ze graag. Ik had al belletjes in de webwinkel in zilver en goud, maar gisteren heb ik hele schattige, kleine, rode belletjes gevonden! En iets groter in het rood en wit. Ik ben er blij mee! Je vindt ze ook weer in de Kerstafdeling.


I don't know about you, but I love bells! During Christmas time I have time in all sorts and sizes in my house and in the tree. I also like to use them with finishing my projects.
I already had bells in silver and gold in the webshop, but yesterday I found these cute, little, red bells! And also a bit bigger in red and white. I'm happy with it! You'll find the bells also in the Christmas department.

Have a nice weekend!

Hugs, Simone

5 opmerkingen:

Els koetsier zei

Ja wat zijn ze schattig Simone deze belletje's.

Ineke Hulzebos zei

Wat een leuke belletjes!!!
Groetjes, Ineke Hulzebos

Marguerite zei

Al zou je ze nergens voor gebruiken. Vind ze zo liggend op mooi papier al mooi.
Groetjes Marguerite

Judith zei

Erg leuke belletjes, knap hoor hoe jij toch weet in te kopen. Fijne zondag.

quilting Jeannet zei

Erg leuk Simone, en ik vind je kerstglaasje zo geweldig, ik weet niet of je het zelf hebt verzonnen, maar dan dikke complimenten voor zo,n leuk sfeervol idee. ( ik reageer niet zo vaak ivm die letters die ik niet kan lezen....en dan moet ik het soms wel drie keer of meer herhalen....)